de maricorv » Mar Sep 16, 2008 18:46
inseamna ca mie masturbarea imi dauna..am avut si o perioada mai lunga cu ceva timp in urma cand a fost o perioada indelungata in care nam ma avut contact sexual cu vreo partenera.. deja am inceput sa ne evervam din aceasta cauza in pat.. nu stiu ce sa fac sa incerc produse sau sa iau pastile, si mai e inca o problema ea nu are orgasm decat daca sta ea deasupra cu fata spre mine aplecata putin pe mine, cum as putea sai gasesc alta modalitate de ai produce eu orgasmul, am mai incarcat si in alte pozitii sau cu mana dar nu prea i se pare deloc confortabil, iar in legatura cu probmela mea nu stiu ce sa fac sa se termine odata ca dureaza de ceva timp vreau sa pot sa mi se scoale normal cand trebuie sa am erectie puternica normala sa pot sa intretin o partida buna si a incerc sa o fac si eu pe ea sa aibe orgasm! mam saturat sa mai trag mai emreu de ea sa ne culcam ea s anu vrea s daca vera sa mi se scoale putin si apoi sa moara cand ne dezbracam apoi sa stau eu putin deasupra si de teama s anumi dau drumul si sa nu mai aibe ea orgasm sa o las pe ea eadupra sa aibe iar apoi sa incep eu iar fiind inconfortabil si pentru ea! nici dimensiunile nu sunt asa mari sa o satisfac din ate puncte de vedere! eu am avut mai demult gonoree mam tratat singur cu zinat. apoi am avut niste scurgeri mi sa recomandat o crema.. acum mai am rareori usturimi