Pentru a avea putea naviga in Sex Shop trebuie sa aveti peste 18 ani! (continut pentru adulti)

 Jucarii sexuale

      Este stiut ca filosofia asiatica, cea chineza in special, acorda o atentie deosebita vietii sexuale. Cultura europeana, desi foarte deosebita de cea asiatica, incepe sa imprumute din secretele si principiile "artei dragostei", asa cum o numesc asiaticii. In China, cu 1300 de ani in urma exista un tratat de sexologie numit "TAO" ale carui principii s-au pastrat pana astazi. Din fericire, europenii au inteles importanta acestor principii "TAO" si incep sa le aplice. Medicii taoisti chinezi, considerau raporturile sexuale necesare pentru sanatatea fizica si mentala a barbatului si a femeii si pentru bunastarea lor. De asemenea, insistau asupra importantei stiintei si indeminarii in dragoste. Pentru medicii taoisti, contactele sexuale nu erau doar placute si delectabile, ci erau considerate ca fiind sanatoase si izvor de longevitate. Departe de a fi considerate un pacat, relatiile sexuale erau extreme de libere, fara represiuni si retineri. Chinezii gaseau ca actul sexual era o parte a ordinii naturii, de aceea aceasta libertate era privita in sensul pastrarii unui echilibru al mintii, spiritului  si trupului. In momentul in care acest echilibru este perturbat calitatea vietii in ansamblu are de suferit. De aceea, idea unor jocuri sau obiecte stimulatoare a parut mai mult decat justificata. Jocurile si jucariile sexuale aveau scopul de-a stimula mentalul si implicit viata sexuala capata alte valente. Jucariile sexuale au scopul de a diversifica si mari placerile in timpul activitatilor sexuale, dar sunt si surogate menite sa intretina starea de sanatate, alterata de lipsa temporara sau definitiva a unor functii. Se folosesc atat in activitatile sexuale ale unei singure persoane cat si in activitatile sexuale ale cuplurilor. 
      Daca in antichitate folosirea jucariilor erotice era accesibila doar claselor superioare ale societatii, astazi, acestea sunt la indemana oricui isi doreste o viata sexuala sanatoasa si implinita. Exista o mare varietate de jucarii sexuale, in functie de sex, dar si de preferinte sexuale. Cum si de ce se folosesc aceste jucarii vom afla in cele ce urmeaza!

 Penisuri artificiale (dildo)

      Penisurile artificiale sau dildo-urile sunt unele dintre cele mai vechi jucarii sexuale. Falusuri din piatra sau din os sunt mentionate inca din perioada antica, la egipteni sau romani. De asemenea cultul falusului este intalnit la multe din culturile primitive si nu numai. Penisurile artificiale (dildo-uri) sunt de mai multe forme şi mărimi, dar toate au un singur scop: ţin locul unui penis real. Daca in antichitate erau confectionate, asa cum s-a mentionat deja, din piatra sau os, astazi, datorita materialelor de ultima generatie, acestea sunt confectionate din materiale polimerice (latex, silicon etc.), materiale ceramice (hidroxiapatite, cristale), materiale metalice (inox, titan). Toate materialele din care sunt confectionate sunt biocompatibile, adica nu provoaca reactii alergice sau de alta natura. Designul, culoarea si textura variaza de la cat mai apropiat de natural pana la variante care nu au nimic in comun cu realitatea.
      Didourile se folosesc in moduri variate, dar in general femeile le folosesc in timpul masturbării. Datorita libertatii pe care o au la utilizare, cu ajutorul unui dildo se poate obtine usor orgasmul clitoridian, dar si orgasmul vaginal. Cuplurile prefera un dildo in perioada preludiului, deoarece prezenta acestuia incita mental ambii parteneri si ii pregateste pentru actul sexual propriu zis. Un dildo cu un design special (dildo anal), este de preferat in momentul abordarii sexului anal, deoarece pregatirea acestui moment necesita multa rabdare si delicatete (vezi capitolul despre sexul anal). Barbatii, atat din cuplurile homosexuale cat si heterosexuale, folosesc dildo-ul in acelasi scop, fiind practic un surogat al penisului real. In general este recomandat ca in cazul folosirii unui dildo sa se foloseasca lubrifianti, de preferat pe baza de apa (cei pe baza de ulei nu sunt compatibili cu prezervativul, pateaza etc.), pentru sex normal sau sex anal, dupa caz. De mentionat ca igiena unui astfel de accesoriu este extrem de simpla, prin folosirea unui produs antiseptic, antifungic, antibacterian (vezi produse pentru curatare).

 Vibratoarele

      Asemanatoare dildo-urilor, dar evident mult mai recente, sunt vibratoarele. Ca si dildo-urile, vibratoarele au rolul de inlocuitor al unui penis normal, dar care prezinta si vibratii. Vibratoarele sunt dispozitive acţionate electric, alimentarea fiind asigurată fie prin baterii, fie prin conectarea acestora la o sursă de energie electrică.
   In functie de destinatia lor, exista mai multe clase de vibratoare:
  -  vibratoare clasice (cu penetrare vaginala);
  -  vibratoare clitoridiene (pentru stimulare clitoridiana);
  -  vibratoare anale (pentru penetrare anala);
  -  vibratoare mixte (cu dubla penetrare, vaginala si anala, cu stimulare clitoridiana si penetrare vaginala, cu penetrare vaginala si stimulare anala si clitoridiana etc.).
      Datorita existentei unei palete extreme de variate de preferinte, vibratoarele au forme, dimensiuni, texturi extrem de variate. De asemenea intensitatea vibratiilor este variabila, existand vibratoare cu o singura viteza sau vibratoare cu mai multe modalitati de stimulare si viteze diferite, reglabile. Combinatia miscarilor de rotatie cu vibratiile asigura succesul acestor tipuri de vibratoare si le fac extrem de dorite. Ca si in cazul dildo-urilor, este recomandata folosirea  lubrifiantilor, de preferat pe baza de apa (cei pe baza de ulei nu sunt compatibili cu prezervativul, pateaza etc.), pentru sex normal sau sex anal, dupa caz. De mentionat ca igiena unui astfel de accesoriu este extrem de simpla, prin folosirea unui produs antiseptic, antifungic, antibacterian (vezi produse pentru curatare).

   De ce sa folosesc un dildo sau un vibrator?
  -  pentru ca stimuleaza imaginatia;
  -  pentru ca intretine starea de sanatate a organelor genitale feminine (in cazul femeilor singure, lipsa activitatii sexuale duce la deraglari hormonale, la aparitia unor afectiuni ale aparatului genital, depresii etc.);
  -  pentru ca ofera senzatii noi.
     

 Bilele vaginale si bilele anale

      Bilele vaginale

   Bilele vaginale isi au originea in China si initial au fost confectionate din piatra. Aveau forma si marimea unui ou, iar femeile chineze faceau exercitii cu pana la noua astfel de bile. Erau utilizate pentru a intari musculatura vaginala, care permitea pe de o parte un control perfect al musculaturii vaginale in timpul actului sexual, dar si un exercitiu extrem de util premergator unei sarcini. Ulterior au aparut bile care in interior mai contineau o alta bila. Rolul acestui sistem bila-in-bila este ca in timpul miscarii, prin lovire, sa produca microvibratii care se propaga peretilor vaginali si astfel stimuleaza musculatura. Astazi aceste bile sunt confectionate din mai multe tipuri de materiale, de la materiale polimerice pana la materiale metalice.
      De cele mai multe ori pentru exercitii se folosesc doua bile. Una dintre bile este asezată in vagin aproape de cervix, iar cealaltă,  este plasată langă prima, tot in interiorul vaginului. Prin transformarea respiratiei toracice in respiratie ovariana, se poate controla musculatura vaginala care va impinge aceste bile spre uter sau spre  exterior. Datorita acestor exercitii, musculatura vaginala este tonifiata, vascularizatia stimulata si astfel este intretinuta starea de sanatate a acestei zone. Datorita sistemului bila-in-bila, care produce microvibratii,  pot fi purtate si in timpul zilei ( nu mai mult de 8 ore/zi), provocand o placere deosebita. De asemenea, se pot folosi şi in cadrul unui act sexual cu un partener.
      Exista o mare varietate de bile vaginale, cu cili vibratili, cu vibratii etc.
In general, in cazul folosirii bilelor vaginale este recomandata folosirea  lubrifiantilor, de preferat pe baza de apa (cei pe baza de ulei nu sunt compatibili cu prezervativul, pateaza etc.), pentru sex normal. De mentionat ca igiena unui astfel de accesoriu este extrem de simpla, prin folosirea unui produs antiseptic, antifungic, antibacterian (vezi produse pentru curatare).

   De ce sa folosesc bile vaginale?
   -  pentru ca intretin starea de sanatate vascularizand si tonifiind vaginul;
   -  pentru ca provoaca o placere deosebita purtandu-le, sau in timpul actului sexual;
   -  pentru ca voi sti sa provoc placere partenerului controland musculatura vaginala.

      Bilele Anale

   Bilele anale sunt accesorii folosite de amatorii de sex anal (vezi sexul anal). Sunt bile de diferite dimensiuni, confectionate din materiale polimerice (silicon etc), dispuse pe un fir textil sau unite (depinde de material), care se introduc succesiv in anus, dupa care sunt scoase usor. Trecerea de la diametru mic la diametru mare in momentul scoaterii din anus produce contractia si relaxarea brusca a sfincterului anal extern, ceea ce produce o placere deosebita. In general, in cazul folosirii bilelor anale este recomandata folosirea lubrifiantilor, de preferat pe baza de apa (cei pe baza de ulei nu sunt compatibili cu prezervativul, pateaza etc.), pentru sex anal. De mentionat ca igiena unui astfel de accesoriu este extrem de simpla, prin folosirea unui produs antiseptic, antifungic, antibacterian (vezi produse pentru curatare).

 Inele pentru penis

      Inelele pentru penis sunt accesorii confectionate din piele, metal, silicon, au diametre variabile cuprinse intre 4 şi 5 centimetri. Se plaseaza la baza penisului, scopul lor fiind de a comprima vana dorsala a penisului. Astfel este favorizata staza venoasa, adica sangele existent in penis ramane blocat, iar erectia este de mai lunga durata. Exista inele care prezinta in jurul circumferintei cili sau alte excrescente, pentru ca in momentul atingerii clitorisului acesta sa fie stimulat. De asemenea exista inele cu minivibratoare atasate, care produc o placere deosebita atat barbatului cat si femeii. Totusi, nu se recomandă purtarea prelungită a acestor inele, deoarece limitarea fluxului de sange timp indelungat poate produce efecte nedorite. In general, in cazul folosirii inelelor este recomandata folosirea  lubrifiantilor, de preferat pe baza de apa (cei pe baza de ulei nu sunt compatibili cu prezervativul, pateaza etc.), pentru sex normal. De mentionat ca igiena unui astfel de accesoriu este extrem de simpla, prin folosirea unui produs antiseptic, antifungic, antibacterian (vezi produse pentru curatare).

 Lubrifianti, uleiuri de masaj, creme stimulatoare

      Lubrifiantii sunt produse folosite pentru a reduce frecarea in timpul actului sexual. Exista mai multe tipuri de lubrifianti, in functie de destinatie:
  -  lubrifianti pentru sex oral;
  -  lubrifianti pentru sex normal;
  -  lubrifianti pentru sex anal.
      Lubrifiantii pentru sex oral sunt special produsi pentru a fi comestibili, avand un gust si un miros foarte placut. Sunt folositi fie pentru intensificarea placerii din timpul sexului oral, fie pentru ca exista persoane care nu suporta mirosul natural al zonelor genitale (se exclud mirosurile neplacute datorate unei igiene necorespunzatoare sau unor afectiuni), dar adora sexul oral.
      Lubrifiantii pentru sex normal au rolul de a suplini sau ajuta lubrifierea naturala a vaginului. Este indicata numai folosirea lubrifiantilor special pentru sex normal, deoarece sunt astfel conceputi incat sa nu modifice ph-ul specific vaginului si flora saprofita (adica cea existenta in mod normal la acest nivel).
      Lubrifiantii pentru sex anal sunt special conceputi pentru aceasta zona, care are in mod fiziologic alt rol. Este indicata numai folosirea lubrifiantilor care au specificatia pentru sex anal, deoarece produc vasodilatatie si relaxarea musculaturii, favorizand astfel penetrarea anala fara durere.
      Uleiurile de masaj sunt folosite pentru masajul de relaxare, cu efecte terapeutice deosebite, dar si pentru masajul erotic. De cele mai multe ori au diverse arome, deoarece este recunoscut efectul stimulant al acestora asupra sistemului nervos.
      Cremele stimulatoare sunt de mai multe tipuri (vezi stimulente), au efect afrodisiac si datorita diversilor agenti activi, imbunatatesc activitatea sexuala.
 

 Dispozitive de gadilat (French Ticklers)

      Sunt accesorii care se fixează pe penis şi sunt special concepute pentru a gadila, sporind senzaţiile din vagin in timpul actului sexual. Forma lor este predefinită (diferentă faţă de prezervative), iar suprafaţa lor prezintă anumite asperităţi şi mici nervuri. Cu toate că se fixează intr-un mod asemănător prezervativelor, acestea nu reprezintă o metodă de contracepţie. Se pot refolosi. In general, in cazul folosirii acestor accesorii este recomandata folosirea lubrifiantilor, de preferat pe baza de apa (cei pe baza de ulei nu sunt compatibili cu prezervativul, pateaza etc.), pentru sex normal. De mentionat ca igiena unui astfel de accesoriu este extrem de simpla, prin folosirea unui produs antiseptic, antifungic, antibacterian (vezi produse pentru curatare).

 Vagine artificiale

      Vaginele artificiale, ca si in cazul vibratoarelor sau dildo-urilor care inlocuiesc penisul real, sunt inlocuitoare de vagine naturale. Exista numeroase situatii cand chiar un barbat cu o partenera stabila, nu poate avea contact sexual cu aceasta (partenera este plecata, starea de graviditate cu probleme, alte afectiuni etc.). Vaginul artificial este practic o solutie de masturbare in conditii relativ asemanatoare cu cele normale. Dispozitivele de masturbare sunt nişte tuburi moi din latex care imită un vagin, in care bărbaţii işi pot introduce penisul in erecţie. Exista variante care sunt prevazute si cu vibratii, astfel incat folosirea unui astfel de accesoriu devine o experienta interesanta si unica. In general este recomandata folosirea unui lubrifiant, pentru o mai usoara si mai placuta utilizare a vaginului. De mentionat ca igiena unui astfel de accesoriu este extrem de simpla, prin folosirea unui produs antiseptic, antifungic, antibacterian (vezi produse pentru curatare).

 Pompe cu vid pentru marirea dimensiunilor penisului

      Dimensiunea penisului tau nu te multumeste? Acum exista o solutie! Inainte de toate trebuie sa apreciezi daca intr-adevar ai nevoie de un penis mai mare, sau esti prins de un curent la moda. Orice barbat trebuie sa tina cont de dimensiunea vaginului partenerei sale. Anatomic, vaginele sunt de trei tipuri: scurte, medii, lungi. Un penis prea mare pentru un vagin prea scurt nu va multumi pe nimeni. Daca totusi penisul e prea mic, exista remedii. Pompele cu vid, indiferent de model functioneza dupa acelasi principiu. Se introduce penisul intr-un cilindru in care se creaza vid cu ajutorul unui sistem special, usor de utilizat. Penisul este tras, iar fluxul sangvin este accentuat, musculatura erectila este antrenata. Desi o marire se observa si pe moment, pentru rezultate de lunga durata este indicate urmarea unui program zilnic (10-30 minute/zi), timp de 2 luni. Rezultate rapide si definitive se obtin daca o data cu exercitiile fizice (cu pompa), se asociaza folosirea de creme pentru marirea dimensiunilor penisului. Aceste creme contin agenti activi care favorizeaza cresterea celulelor endoteliale, care actioneza asupra muschilor erectile si provoaca vasodilatatie (vezi stimulente). Exista variante de pompe prevazute cu vibratii varibile, cu vagine incluse, optiuni care fac pompele un accesoriu util si extrem de placut de folosit. In general este recomandata folosirea unui lubrifiant, pentru ca utilizarea sa fie mai usoara si mai placuta. De mentionat ca igiena unui astfel de accesoriu este extrem de simpla, prin folosirea unui produs antiseptic, antifungic, antibacterian (vezi produse pentru curatare).

 Materiale - jucarii sexuale

   Cele mai folosite materiale utilizate in fabricarea jucariilor erotice se pot grupa in 3 mari categorii: materiale polimerice, materiale metalice, materiale ceramice.


Cyber skin - este un polimer de ultima generatie si cel mai modern tip de material utilizat in fabricarea jucariilor sexuale. Are proprietatea de a prelua rapid temperatura corpului, flexibilitate crescuta, elasticitate, rezistenta crescuta la uzura. Acest material  mai este intalnit sub denumirea  "ultra-piele", "real skin" (piele reala), "nature skin" (piele naturala) deoarece se apropie cel mai mult de aspectul si proprietatile pielii naturale.

Silicon - cel mai utilizat material in fabricarea jucariilor sexuale, deoarece este biocompatibil, nu are structura poroasa, are aspect catifelat, preia rapid temperatura corpului, este usor de igienizat.

Realistic - un cauciuc foarte moale si elastic, colorat in diverse nuante, de la natural pana la negru. Cele mai multe vedete porno folosesc jucarii sexuale din acest material, datorita rezistentei crescute la uzura si alunecarii usoare.

Jelly - un material extrem de fin, deformabil, dar care revine foarte rapid la forma initiala, translucid si colorat de cele mai multe ori in culori spectaculoase. Provoaca senzatii deosebite, tocmai datorita capacitatii sale de deformare in timpul utilizarii.

Plexiglas - material inflexibil, usor de igienizat, rezistent la socuri (indestructibil!), dar preia mai greu temperatura corpului. Atentie in cazul penetrarilor adanci!

Latex - suspensie coloidala obtinuta pe cale naturala (arboreal de cauciuc) sau sintetica (polimerizare). Este folosit in general la fabricarea prezervativelor, inelelor, mansoanelor, prelungitoarelor, datorita elasticitatii ridicate si a rezistentei crescute la intindere si uzura. Structura sa este atacata, insa de produsele pe baza de ulei sau petrol.

Materiale metalice - aliaje de crom, titan, perfect biocompatibile. De cele mai multe ori insa este folosit inoxul, deoarece are o durabilitate mare, iar rezistenta la frecare este minima (mai ales in prezenta lubrifiantilor). Deoarece suprafata sa este lipsita de pori, poate fi sterilizat la temperaturi inalte, inclusiv in autoclav.

Sticla - cel mai des utilizati sunt borosilicatii. Sticla este folosita pentru jucariile sexuale utilizate pentru intarirea musculaturii vaginale, stimularea punctului G, sau a prostatei.

Cosul cu produse Sex Shop Best Erotic
0 produse in cos
0.00 RON
Cosul cu produse Sex Shop Best Erotic

Sex Shop Best Erotic - Contul meu
Formular autentificare
Sex Shop Best Erotic - Contul meu

Sex Shop Best Erotic - Inscriere newsletter
Completati adresa de e-mail
Sex Shop Best Erotic - Inscriere newsletter

Intrebari frecvente la Sex Shop Best Erotic Intrebari frecvente la Sex Shop Best Erotic

Curs valutar BNR si Convertor valuta
Curs valutar BNR
1 EUR = 4.287 RON
1 USD = 3.0821 RON

Calculator valuta
RON
EUR
USD
Curs valutar BNR si Convertor valuta
Sex Shop Best Erotic